4 idei de proiecte finaliste ale concursului IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK

5 Decembrie 2018

Finaliștii primei etape a concursului de finanțare pentru creativitate în dezvoltare urbană a Iașului din cadrul Fondului IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK sunt (în ordine alfabetică):

 

Această sesiune a programului presupune derularea unei competiții de idei în urma căreia se vor finanța cele mai interesante inițiative propuse de către pasionații de arhitectură, design, artă care își doresc să-și pună amprenta în oraș.

 

În perioada 10-14 decembrie 2018 ne vom întâlni cu fiecare echipă de proiect ca să explorăm împreună idei de îmbunătățire și dezvoltare a formularelor de intenție.

 

Mulțumim tuturor participanților pentru înscrierea în concurs și sperăm să ne regăsim cu ocazia unei noi ediții de program prin care să înfrumusețăm orașul în care locuim!

 

UPDATE CALENDAR

Întrucât toate ideile de proiect finaliste necesită timp pentru analiză amănunțită atât asupra identificării spațiilor pentru intervenție, cât și pentru research-ul de soluții de execuție cât mai calitative, am decis să extindem perioada de dezvoltare a ideilor de proiecte până la finalul lunii ianuarie. Totodată, fiindcă ne dorim să fim cât mai aproape de cei patru finaliști și să fie pentru fiecare dintre ei o experiență interesantă de lucru, ne-am propus o etapă intermediară de evaluare, înainte de evaluarea finală.

 

***

 

Fondul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK este o inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași, prin care pasionații de arhitectură, design și artă pot să-și pună amprenta în Iași.

 

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din/către Europa și Asia. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

 

#IașiForward #byTRANSGORLOGISTIK