Anunț angajare FUNDRAISER

15 Octombrie 2018

ANUNȚ ANGAJARE

Fundraiser

  

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim.

Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

 

Fundraiserul va urmări dezvoltarea și implementarea strategiilor de atragere de fonduri, demararea unui plan de acțiune pentru atragerea și creșterea numărului de donatori și sponsori și fidelizarea acestora, precum și coordonarea evenimentelor și campaniilor de strângere de fonduri.

Aplică la poziția de Fundraiser

 Cerințe:

 

Responsabilități și sarcini:

 

Beneficii:

 

Procesul de selecție a candidatului:

Aplicația va cuprinde scrisoare de intenție, CV și datele de contact a una sau două persoane care pot oferi recomandări pentru abilități, experiențe sau cunoștințe specifice postului. Aplicațiile vor fi trimise la adresa ciprian.paius@fundatiacomunitaraiasi.ro până la data de 25.10.2018. Persoana de contact pentru întrebări și informații suplimentare: Ciprian Păiuș, T: 0720 00 77 92.

 

Mult succes!