Anunţ angajare – Asistent programe

20 Septembrie 2019

 

Perioada postului:

Disponibilitatea postului:

Norma:

Data limită pentru aplicare:

 

Scopul postului:

Asistentul oferă suport administrativ și logistic managerilor de programe și directorului executiv și se îngrijește de buna funcționare a biroului.

 

Responsabilități și sarcini:

Cerințe:

 

Ce ne mai dorim de la noul nostru coleg:

Să fie fire veselă, deschisă, să ajute echipa, să găsească soluții, să își dorească să evolueze profesional și să rezoneze cu valorile organizației.

 

Beneficii:

 

Procesul de selecție a candidatului:

Aplicația va cuprinde scrisoare de intenție, CV și datele de contact a una sau două persoane care pot oferi recomandări pentru abilități, experiențe sau cunoștințe specifice postului. Aplicațiile vor fi trimise la adresa ciprian.paius@fundatiacomunitaraiasi.ro până la data de 30 septembrie 2018. Persoana de contact pentru întrebări și informații suplimentare: Ciprian Păiuș, T: 0720 00 77 92.

 

Mult succes!

Despre Fundația Comunitară Iași

 

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să devină un punct de reper pentru acei membri ai comunității conștienți și responsabili din punct de vedere social, care se simt parte integrantă din procesul de schimbare al acesteia și care devin promotorii unei sinergii perfecte între mediul de afaceri, autorități şi societatea civilă.

Sprijinim inițiativa și spiritul comunitar local, pentru construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iașului și întregii regiuni. Facem acest lucru oferind sprijin financiar și tehnic pentru proiectele grupurilor de inițiativă și organizațiilor neguvernamentale din Iași sau burse de studiu pentru fructificarea unor oportunități școlare și extrașcolare.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la cetățeni, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.