Asociaţia Schimbare Pozitivă își propune să-i readucă pe oameni pe drumul lor

26 Noiembrie 2014

seri pozitive

Asociaţia Schimbare Pozitivă, din Cluj-Napoca, îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să readucă pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Viziunea asociaţiei este de a fi unica organizaţie cu acoperire naţională care oferă un loc de întâlnire și discuţii pe tematici bine definite între cei care DEJA au făcut o schimbare și oferă acum servicii în domeniul dezvoltării personale şi cei care VOR și caută o schimbare pozitivă în viaţa lor. Astfel a luat ființă proiectul Seri Pozitive care se derulează în acest moment în Cluj Napoca, Iași, Bucureşti și Satu-Mare, urmând să fie lansat şi în alte oraşe din ţară.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a găsi nişte răspunsuri la o anumită problemă. Pentru că este o teamă de schimbare, acest proiect îi ajută pe oameni să înceapă de undeva. Este primul pas, acela de a fi expus la o informaţie, iar apoi, după ce vezi ce anume din ce s-a expus la aceste seri ţi se potriveşte, urmează să acţionezi.

În Iași sunt mulți oameni de valoare din diverse domenii pe care am dorit să îi aduc cât mai aproape de public și care mi-au făcut onoarea de a se alătura proiectului. Am învățat de la ei despre aspecte diverse ale vieții de zi cu zi ca: sănătatea fizică și cea emoțională, relațiile de cuplu, feminitatea, comunicarea, parentingul, corpul energetic, am învățat câte ceva despre beneficiile din feng shui, NLP, autocunoaștere și multe altele. În peste un an de când funcționează întâlnirile în Iași, participanții ne-au apreciat într-o proporție de peste 80% pentru modul practic și aplicabil în care invitații și-au expus tema. Între timp s-a format chiar un grup fidel și o comunitate în care s-au legat noi cunoștințe și colaborări.

Este deci un proiect pentru comunitate. În plus, aceste seri, neavând o taxa, sunt susținute exclusiv din donaţiile de la sfârşitul prezentărilor, dacă participanţii doresc şi simt acest lucru. Pentru că avem aceeași viziune, de a aduce plus valoare comunității locale, am simțit că pot contribui și eu, în numele asociației, oferind mai departe o parte din donații către inițiativele Fundației Comunitare Iași și amintind în cadrul întâlnirilor Seri Pozitive despre proiectele și planurile de viitor ale echipei.

Vă aștept la ultimile întâlniri din 2014, pe 2 si 16 decembrie. Temele vor fi prezentate pe site-ul asociației și pe grupul comunității din Iași:

www.schimbarepozitiva.ro/seri-pozitive
www.facebook.com/groups/seripozitiveiasi

Cu drag,
Alina Mălăescu, coordonator local