Avem o echipă câștigătoare

30 August 2017

 

În perioada 21 – 30 august Comitetul de Jurizare a evaluat propunerile înscrise în concursul de soluții din cadrul Fondului TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban, inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași.

Din cele 6 propuneri înscrise în concurs vom continua discuția de dezvoltare și rafinare a soluțiilor semnate de către echipa ARHISHOCK.

 Ne dorim ca în această toamnă să oferim o șansă concretă inițiativelor din comunitate care să coloreze orașul.

 

Clasamentul propunerilor înscrise în concurs arată astfel:

1.      Soluțiile semnate de ARHISHOCK

2.      Irina Popa

3.      Cezar Roșu

4.      FILOURBANIK

5.      URBAN-SPIRIT

 

 Această sesiune a programului a presupus derularea unei competiții de idei în urma căruia se oferă 34.000 lei celor mai interesante inițiative propuse de către pasionații care își doresc să declanșeze schimbări pe termen lung prin exemple concrete de piese de mobilier care pot să înfrumusețeze orașul.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban a fost creat pentru ieșenii care își doresc să-și pună amprenta în comunitate, care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public și pot aduce oamenii împreună. De asemenea, Fondul crează pentru artiștii ieșeni contextul potrivit pentru a prelua inițiativa, a se afirma și a ajuta la înfrumusețarea orașului. Ne dorim ca împreună să stârnim spiritul creativ al tinerilor ieșeni.

***

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.