Care sunt soluțiile înscrise în concursul Fondului TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban?

21 Iunie 2018

În perioada 9 mai – 20 iunie 2018, s-a desfășurat concursul de soluții din cadrul Fondului TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban, inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași.

Această sesiune a programului a presupus derularea unui competiții de idei în urma căreia se oferă 40.000 lei celor mai interesante inițiative propuse de către pasionații care își doresc să declanșeze schimbări pe termen lung prin exemple concrete de piese de mobilier care pot să înfrumusețeze orașul.

Propunerile înscrise în concurs sunt:

  1. Tineri ambițioși
  2. CUBIX
  3. FILO URBANIK
  4. URBAN-SPIRIT
  5. PASSIVE PAVILION
  6. ArchiTistic
  7. AB STUDIO

Proiectele vor fi evaluate în perioada 21 iunie – 6 iulie 2018, de către Comitetul de Jurizare al concursului.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban a fost creat pentru ieșenii care își doresc să-și pună amprenta în comunitate, care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public și pot aduce oamenii împreună.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe site-ul nostru.

Mult succes participanților!