Căutăm asistent departament consiliere filantropică

31 Ianuarie 2019

Asistent departament consiliere filantropică  

Perioada postului:

Nedeterminată

Disponibilitatea postului:

Norma:

Data limită pentru aplicare:

Scopul postului:

Asistentul în departamentul de consiliere filantropică va sprijini donatorii și sponsorii în procesul de identificare a celor mai potrivite proiecte pe care aceștia să le susțină în vederea implicării lor în procesul de dezvoltare a comunității. 

Cerințe:

Responsabilități și sarcini:

Beneficii:

Procesul de selecție a candidatului:

Aplicația va cuprinde scrisoare de intenție, CV ce vor fi trimise la adresa ciprian.paius@fundatiacomunitaraiasi.ro până la data de 14 februarie 2019. Persoana de contact pentru întrebări și informații suplimentare: Ciprian Păiuș, Telefon: 0720 00 77 92.

Mult succes!

Despre Fundația Comunitară Iași

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să devină un punct de reper pentru acei membri ai comunității conștienți și responsabili din punct de vedere social, care se simt parte integrantă din procesul de schimbare al acesteia și care devin promotorii unei sinergii perfecte între mediul de afaceri, autorități şi societatea civilă.

Sprijinim inițiativa și spiritul comunitar local, pentru construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iașului și întregii regiuni. Facem acest lucru oferind sprijin financiar și tehnic pentru proiectele grupurilor de inițiativă și organizațiilor neguvernamentale din Iași sau burse de studiu pentru fructificarea unor oportunități școlare și extrașcolare.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la cetățeni, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

De ce să lucrezi la Fundația Comunitară Iași?

Pentru că ești sociabil, comunicativ și pentru că îți place să te implici cu toate cunoștințele și energia ta bună în tot ceea ce faci, te invităm în echipa noastră ca Asistent departament consiliere filantropică.

De ce să lucrezi la Fundația Comunitară Iași? Pentru că în primul rând este mai mult decât un loc de muncă, este un context de dezvoltare personală într-o echipă prietenoasă, ca o familie. Alături de noi vei avea ocazia să cunoști și altfel comunitatea pentru că vei fi în contact cu antreprenorii și oamenii cu inițiativă, care fac proiectele să se întâmple și vei explora noi situații de cunoaștere și evoluție în carieră. Te asigurăm că vei avea întotdeauna sprijinul echipei! Îți vom împărtăși din cunostințele și din know-how-ul nostru ca tu să ai totul la îndemână și să te simți “de-al casei” din prima zi. Și să nu uităm, tot ce vei face la noi va fi cu impact la nivel de comunitate și va genera schimbări pe termen lung. Ce zici?