Cercul de Donatori – un eveniment plin de inițiative bune și de energie

11 Aprilie 2014

cercul de donatori

Primul eveniment marca Cercul de Donatori Iași a avut loc miercuri, 9 aprilie 2014, și a adus împreună 50 de oameni dornici să schimbe lucrurile în Iași.

Pentru a vă forma o idee despre energia sălii, vă invităm să citiți câteva impresii.

Vlad Mercori, donator

„Se poate. La asta mă gândeam după ce am plecat ieri de la Cercul de Donatori. Dacă ne găsim unii pe alții, ne cunoaștem și reușim să prețuim lucruri comune, ce ne aduce împreună e mai puternic decât ce ne desparte și atunci, încetul cu încetul putem construi o voce care să nu mai poată fi ignorată.”

Cristi Bârlădeanu, donator

„Să construiești acolo unde lumea e resemnată că nu mai e nimic de făcut e mare lucru. Mă bucur să văd cum se așează fundația unei comunități, om cu om, proiect cu proiect. Și sunt recunoscător că pot face parte din asta.”

Tudor MunteanuReadie

„E greu de explicat în cuvinte sentimentul pe care îl ai atunci când o mulțime de oameni pe care nu îi cunoști îți arată nu numai că au încredere în ideea ta, ci și că sunt pregătiți să o sprijine financiar. Totul în doar câteva minute. Cercul de Donatori Iași ne-a dat curaj, oferindu-ne energia de care aveam nevoie pentru a ne auto-depăși. În fața celor care ne-au oferit această încredere, ne înclinăm.”

Theodora ArvaStreet Delivery

„Cercul de Donatori Iași a fost o ocazia frumoasă de a povesti despre proiectul nostru, iar faptul că participanții au fost atât de receptivi ne-a făcut să realizăm că totuși Iașul este pe drumul cel bun. Oamenii sunt cei care dau viață orașului și ușor-ușor, împreună, vom face lucrurile să se miște.”

Andrei GheorghiescuSpread the Magic

„Susținerea celor din jur e importantă pentru orice inițiativă. Aseară, între prieteni, am primit nu doar contribuții care să ne ajute să ducem ideea noastră mai departe ci mai important încrederea că facem ceva care merită. Nu regret decât că n-am fost și eu în sală pentru a simți energia în momentele angajamentelor. Dar nu-i nimic, merg mai departe mental spre ediția doi, acolo unde sigur îmi voi completa experiența.”

Alina Avătămăniței, organizator

„A fost așa de frumos aseară: oameni, zâmbete, sinceritate și donații oferite cu plăcere pentru proiecte de care o să ne mândrim! Azi, cei care au participat la Cerc vor primi un email pe care îl vom scrie din suflet și cu un zâmbet larg pe chip. Cred, însă, că cel mai așteptat mesaj va fi cel în care vom arăta ce impact au avut banii primiți asupra celor 3 proiecte – iar noi abia așteptăm să povestim despre asta! Un eveniment minunat, ce mai!”

Ciprian-Mihai Păiuș, organizator

„Ne-am dat și cu Cercul… și ne-a plăcut.

Foarte faină senzația când descoperi oameni generoși. În seara asta, aproape că nu reușeam să ținem pasul cu donatorii, așa de repede veneau donațiile.

E atât de mult potențial de implicare dacă reușești să îi introduci pe oameni în proiectele pentru care le ceri sprijinul încât nu pot să ascund faptul că abia aștept următoarea ediție. Formatul evenimentului e genial.”

Elena Racu, organizator

„Orașul și oamenii trebuie să conviețuiască împreună. Ele nu pot funcționa în mod independent. Orașul trebuie să se facă și să se lase iubit de către cetățenii lui. În seara Cercului de Donatori, oamenii de la eveniment l-au făcut pe Oraș să își iubească cetățenii. Cei prezenți în sală au reușit să creeze o energie atât de mare și să ofere încredere în puterea de schimbare a oamenilor simpli, încât am simțit că putem trezi Orașul la viață.”