Cine sunt bursierii Fondului de Burse Moldova Center?

2 Mai 2022

Prin Fondul de Burse, Fundația Comunitară Iași sprijină elevii cu rezultate școlare și extrașcolare deosebite și care se află într-un moment vulnerabil.

Fondul de burse Moldova Center este un parteneriat inițiat de Moldova Center, care a ajuns deja la ediția a 3-a. Acordarea acestor 10 burse anual îi încurajează pe tineri să rămână motivați și încrezători.

Dezideratul nostru este să clădim relații bazate pe încredere și prietenie, de aceea indiferent de provocările de care avem parte căutăm soluții pentru a facilita întâlniri între bursieri și donatori, ne dorim să îi cunoaștem mai bine pentru a-i înțelege, dar și pentru a ști pe termen mediu și lung cum putem avea un impact mai puternic în comunitate.

Discuțiile cu bursierii au demonstrat, din nou, că nu doar sprijinul financiar este valoros, ci și interacțiunea cu donatorii.

Am fost curioși să aflăm cum percep elevii sprijinul oferit de donatori și ne-am bucurat să aflăm că atât cei mai mici, cât și liceeni investesc în educația și dezvoltarea lor:

(Eliana Ș.)

Mai mult de atât, a oferi sprijin presupune responsabilitate, iar bursierii au înțeles și au integrat foarte bine acest concept odată cu sprijinul lor am devenit o persoană mai responsabilă, mult mai conștiincioasă, mult mai implicată, pentru a arăta că sprijinul lor nu e în zadar. Pe această cale doresc a le spune că sunt nespus de recunoscătoare pentru ceea ce fac pentru noi, elevii bursieri. (Alexandra A.)

Bursierii Moldova Center sunt elevi cu rezultate bune la învățătură, dar îi putem caracteriza și ca fiind perseverenți, încrezători și dispuși să muncească pentru a-și împlini visurile.

Mesajele lor pentru alți elevi ne-au emoționat și totodată ne-au validat convingerea că a investi în educație este esential pentru întreaga comunitate.

(Ilinca Ș.)

Felicităm echipa Moldova Center pentru modul în care este alături de bursieri.

Cei 10 bursieri sesiunea 2021/2022
1. Aștefănoiaiei Alexandra-Emilia, clasa a XII-a
2. Ciobanu Constantin, clasa a XII-a
3. Gontineac Andreea, clasa a XI-a
4. Guțu Monica, clasa a VII-a
5. Guțu Vasile-Augustin, clasa a XI-a
6. Minescu Leon, clasa a III-a
7. Simina Maria, clasa a X-a
8. Șovan Ilinca Minodora, clasa a VI-a
9. Șovan Eliana Maria, clasa a VI-a
10. Zmuschi Lakshmi, clasa a XI-a

Moldova Center este o clădire de tip mixt, combinând zona comercială cu cea de birouri, care îmbunătățește experiență cumpărăturilor, amplificând în același timp starea de bine a angajaților din spațiile de birouri și a tuturor celor care locuiesc în zona sau vizitează centrul orașului Iași.

Conceptul de utilizare mixtă este dezvoltat în jurul eficienței spațiului de lucru cu specificații tehnice ridicate ce pun în prim plan bunăstarea chiriașilor. Cu o suprafață totală închiriabilă de peste 16.500 mp și cu o rată de ocupare de 100%, Moldova Center oferă cele mai moderne facilități pentru dezvoltarea unor afaceri trainice, de succes.