Ciprian Ionescu, un nou membru al board-ului Fundației Comunitare Iași

21 Iulie 2014

De curând, board-ul Fundației Comunitare Iași are un nou membru care, alături de noi, își dorește să miște lucrurile în Iași.

Ciprian Ionescu este foarte familiarizat cu mediul ONG, în calitate de Alumni AIESEC Iași, și are o vastă experiență în domeniul vânzărilor. În anul 2007, a fondat September Media, agenție de advertising full-service ce are ca servicii de bază realizarea de campanii de advertising (de la concept și implementare și până la monitorizare și evaluare), organizarea de evenimente și PR. Printre clienții September Media se numără: Orange, Unicef, Toyota, Lexus, Ford, Aeroportul Iași, Centrul Comercial Felicia, Coriolan, etc.

„Iașul este orașul care m-a crescut, m-a educat, m-a format și mi-a oferit oportunitățile necesare pentru a fi ceea ce sunt astăzi. Prin urmare, intră în datoria mea să-i răsplătesc toate acestea; tocmai din acest motiv am ales să îmi ofer sprijinul activităților Fundației Comunitare Iași.” Ciprian Ionescu

Îi urăm bun venit lui Ciprian și suntem siguri că împreună vom reușit să aducem schimbarea în comunitate pe care ne-o dorim.

De asemenea, dorim să îi mulțumim d-lui prof. Valeriu Ciucă pe care l-am avut alături de noi ca membru al board-ului până în prezent.