Concurs de finanțare pentru creativitate în dezvoltarea urbană a Iașului

8 Octombrie 2018

Fondul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK

 

                                           

Iași, 8 octombrie 2018Fondul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK este o inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași, prin care pasionații de arhitectură pot să-și pună amprenta în Iași.

Pentru al doilea an consecutiv TRANSGOR LOGISTIK și Fundația Comunitară Iași vin în întâmpinarea ieșenilor care își doresc să-și pună amprenta în comunitate, care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public și pot aduce oamenii împreună.

Concursul de idei se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme spațiile publice din Iași.

Această competiție urmărește să aibă efecte asupra creatorilor tineri sau cu experiență pentru a conștientiza responsabilitatea acestora asupra materialelor utilizate.

Concursul se desfășoară în două etape:

  1. Etapa de înscriere a ideilor de proiect: 8 octombrie – 26 noiembrie 2018;
  2. Etapa de înscriere a proiectelor (de dezvoltare a ideilor selectate în urma primei etape de concurs): 4 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din/către Europa și Asia. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/.

Detalii suplimentare, recomandări, idei și asistență tehnică pot fi obținute la telefon 0720.039.054 și e-mail doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare:

Doris-Amalia Cojocariu

Grant Manager Fundaţia Comunitară Iaşi

www.fundatiacomunitaraiasi.ro