Donează pentru YouthBank și poți câștiga o invitație la Iași Business Days

11 Septembrie 2014

Programul YouthBank și evenimentul Iași Business Days au cel puțin un element comun: ambele promovează cultura antreprenorială. Așa că nu este nici o surpriză că s-au asociat, inițiind o campanie de sprijinire a tinerilor liceeni ce doresc să își dezvolte abilitățile antreprenoriale.

Câștigă o invitație la Iași Business Days

Avem două invitații tip abonament Plus pe ambele zile la Iași Business Days pe care vrem să le oferim, prin tragere la sorți prin intermediul random.org, către două persoane care fac o donație pentru Programul YouthBank.

La ce vor fi folosiți banii

După ce vor fi selectați liceenii ce vor face parte din YouthBank, vom realiza o conferință specială de pregătire pentru ei în care vor învăța să organizeze și să deruleze o campanie de comunicare, să evalueze și să monitorizeze proiecte, să atragă și să administreze resurse financiare.

Prin această campanie, ne propunem să strângem suma necesară derulării programului de pregătire, 2.500 lei, sumă ce va acoperi costuri precum protocol, spațiu și implicarea trainerilor.

Cum poți dona

În primul rând, poți dona orice sumă este confortabilă pentru tine și, de asemenea, ne poți ajuta distribuind acest mesaj și făcându-l să ajungă la cât mai multe persoane ce ar putea contribui la campanie.

Poți dona:

Toate persoanele care donează până în data de 25 septembrie intră în tragerea la sorți în urma căreia vom oferi două invitații la Iași Business Days.

Evenimentul Iași Business Days se desfășoară în perioada 1- 2 octombrie, la Palas Iași. Program și speakeri aici.

Programul YouthBank încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică și contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.