Donează-ţi ziua de naştere pentru a da aripi unui tânăr

17 Septembrie 2020

În acest început şcolar ne simţim inspiraţi şi puşi pe şotii. Ne-am gândit să facem cadouri zburătoare şi combo-uri de programe.
Astfel, dăm ocazia aniversaţiilor din lunile care urmează să-şi serbeze o zi de naştere specială şi să-şi doneze cadourile, contribuind la bursa unui tânăr.

 

I donate my birthday este o campanie a Fundaţiei Comunitare Iaşi şi, de 3 ani, încurajează donatorii să-şi dăruiască ziua de naştere.

Paşii sunt foarte simpli:

  1. dacă te-am făcut curios şi vrei să afli mai multe despre tinerii pe care îi poţi susţine, scrie-ne scurt şi revenim bucuroşi către tine,
  2. alegi un tânăr pe care să îl susţii,
  3. ne trimiți o poză de-a ta şi câteva cuvinte, iar noi îți creem un profil pe site-ul fundației.

Încurajezi mai apoi prietenii ca în loc de a îți cumpăra un cadou să facă o donație pe site pentru bursierul pe care îl susții.

Dacă vrei să cunoști persoane care au renunțat pentru un an la cadourile aniversare, te invit să accesezi acest link: https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/donate-your-birthday/.

 

 

Fondul de Burse este un program cu o vechime de 9 ani. A fost construit de ieșenii care au ales să pătrundă în destinul tinerilor strălucitori din județ, exact atunci când sprijinul lor contează cu adevărat, când se încheagă caracterul și se formează harta deciziilor de viață.
Bursă anuală este în valoare de 2200 de lei şi este oferită unui tânăr performant sau cu rezultate excepționale.

Mai multe detalii despre program, găseşti pe site-ul nostru: https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-de-burse-2/

 

Toamna se anunță caldă și cu esențe de comunitate frumoasă!