Fericirea atinge culmile simplității

28 Februarie 2017

„Copiii din România sunt printre cei mai fericiți din lume”, acesta este rezultatul unui studiu dezvoltat de cercetători din universități din Germania, Spania, Anglia și Israel în 2013 – 2014.

Motivul? La baza fericirii lor stă simplitatea și în niciun caz avuția materială. Se spune că lucrurile simple îți aduc cele mai mari bucurii. Copiii din România deslușesc deja acest adevăr, de aceea simplitatea bucuriei lor provine din lucrurile care le stârnesc pasiunea.

În 2012 Fondul de Burse întâlnea pentru prima dată copiii pasionați, ai comunității ieșene. Caracterizați de curaj, ambiție, aspirație, tot ceea ce mai aveau nevoie era acel sprijin exterior care să le susțină în continuare înclinațiile. În 2016, Fondul de Burse deja avea un prieten vechi drept sprijin: Transgor Logistik. La sfârșitul anului 2016 Transgor Logistik  a luat decizia să ofere un spijin mai mare copiilor pasionați, înzestrați cu deliciul educației. Așa a luat ființă noul fond numit: Fondul de Burse Transgor Logistik.

De ce sunt copiii din Iași fericiți? Pentru că pasiunile le ghidează gândurile și pașii în viață iar comunitatea le oferă sprijinul. Este atât de simplu.