Fii Iași Community Angel!

12 Decembrie 2014

Aurelia Apetrei - 1 actiune (1)

„Una dintre satisfacţiile personale care îmi alimentează motorul de zi cu zi şi care mă face să simt că am o menire ca individ, este aceea de a schimba ceva în viaţa celor cu care interacţionez, direct sau indirect, într-o manieră (subiectiv) pozitivă. De a ajuta pe cineva, de a-mi pune amprenta pe devenirea unei persoane, de a schimba cumva cursul unor evenimente. Îmi place încă să cred, sau să sper, că asta este o atitudine împărtăşită, sau măcar molipsitoare.

Privesc acţiunile pozitive ale oamenilor ca pe nişte vectori de intensitate mai mică sau mai mare, după puterile fiecăruia. Dacă o sumă de vectori cât de mici s-ar orienta pe aceeaşi direcţie şi în acelaşi sens, rezultanta lor ar avea o intensitate capabilă să provoace schimbări vizibile într-o comunitate. Schimbări care să conteze şi care să antreneze la rândul lor alte schimbări, dând astfel un sens palpabil tuturor acţiunilor mici, individuale.

Pentru mine, Fundaţia Comunitară este motorul care ne aliniază acţiunile pozitive pe aceeaşi direcţie şi în acelaşi sens.”

Aurelia Apetrei, 1 acțiune

Fii și tu Iași Community Angel – Ia o acțiune de 25 lei/ lună la Fundația Comunitară Iași!