Fondul de Burse Centric sprijină și anul acesta elevii pasionați de matematică și informatică

27 Septembrie 2021

Centric IT Solutions România, alături de Fundația Comunitară Iași lansează cea de a 7-a ediție a Fondului de Burse Centric. Și anul acesta compania rămâne alături de tinerii pasionați de informatică și matematică și oferă 15 burse în valoare de 4.000 de lei fiecare pentru elevii cu rezultate bune și foarte bune la aceste discipline.

 

Cele 15 burse vin în întâmpinarea elevilor de la următoarele zece licee: Colegiul Național Iași, Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Colegiul „Costache Negruzzi”, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Liceul Teoretic „Al. I. Cuza”.

 

Dacă ești în clasele IX – XII, la profilul matematică-informatică și dorești să îți dezvolți pasiunea pentru IT la întregul tău potențial, intră pe www.fundațiacomunitaraiasi.ro, la Fondul de Burse Centric, consultă Ghidul de finanțare și înscrie-te până pe 25 octombrie 2021, iar începând cu luna noiembrie 2021 poți fi unul dintre bursierii Centric.

 

Prin valorile pe care le propune, Centric IT Solutions România investește constant în relații de lungă durată, în oameni și în performanță. Angajații companiei văd în liceenii de azi, colegii lor de mâine și înțeleg comunitatea drept o sursă de valoare, de aceea nu își doresc doar să primească oameni talentați, ci să și contribuie activ la construirea ei.

 

Centric IT Solutions Romania este parte a grupului internațional Centric B.V., care oferă servicii IT, financiare, precum și soluții în domeniul ingineriei și al consultanței. Sediul central al companiei se află în Olanda, dar compania are deschise sucursale in Belgia, Franța, Luxemburg, Lituania, Germania, Elveția, Suedia și Norvegia, totalizând 4.300 de angajati. În România, Centric este prezent din decembrie 2010 în Iași, iar echipa – aflată în creștere constantă – furnizează soluții IT pentru sectorul public, retail, housing&healthcare, resurse umane și payroll.

 

Devino bursier al Fondului de Burse Centric, ia legătura cu Doris-Amalia Cojocariu, coordonator programe la Fundația Comunitară Iași, prin telefon – 0751.944.730 sau e-mail – doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.