Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban finanțează cele mai ingenioase idei ale ieșenilor

5 Iulie 2017

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban este o inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii pot să revitalizeze orașul.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban a fost creat pentru ieșenii care își doresc să-și pună amprenta în comunitate, care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public și pot aduce oamenii împreună.

Valoarea totală a fondului este de 40.000 lei, din care 34.000 lei vor fi oferiți sub formă de finanțare pentru stimularea inovației în crearea de mobilier urban, iar 6.000 lei sunt alocaţi costurilor de management al procesului de finanțare.

Concursul de soluții se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să declanșeze schimbări pe termen lung prin exemple concrete de piese de mobilier care pot să înfrumusețeze orașul, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele ca să-și pună ideile în aplicare. Piesele de mobilier urban vor fi amplasate în luna octombrie a.c. în Parcul Expoziției din Iași.

Data limită până la care se primesc înscrierile este 20.08.2017.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/.

Detalii suplimentare, recomandări, idei și asistență tehnică pot fi obținute la telefon 0720.039.054 și e-mail doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare:
Doris-Amalia Cojocariu
Grant Manager Fundaţia Comunitară Iaşi
www.fundatiacomunitaraiasi.ro