Inaugurarea mobilierului urban din Parcul Expoziției

20 Decembrie 2017

Pe 20 decembrie 2017, alături de Transgor Logistik și cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași am inaugurat în Parcul Expoziției proiectul câștigător al Fondului TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban.

Proiectul a fost implementat în urma concursului de soluții desfășurat în perioada iulie–august 2017 în cadrul Fondului TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban. Fondul este creat de către SC Transgor Logistik SRL și Fundația Comunitară Iași pentru ieșenii care își doresc să-și pună amprenta în comunitate și care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public.

 

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban, ediția 2017 a presupus derularea unei competiții de soluții de design de mobilier urban în urma căreia s-au oferit 35.000 lei celei mai interesante inițiative propusă de către Andrei Berzunțanu, student la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași.

Concursul de soluții s-a adresat în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care și-au dorit să declanșeze schimbări pe termen lung prin exemple concrete de piese de mobilier care pot să înfrumusețeze orașul, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele ca să-și pună ideile în aplicare.

***

 

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Mulțumim Restaurant Casa Vânătorului pentru găzduirea evenimentului de inaugurare.