Până la 40.000 lei, finanțare nerambursabilă pentru proiecte care revitalizează Iașul

26 Mai 2016

De astăzi, 26 mai 2016, poți regenera orașul. Am deschis noua linie de finanțareFondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană, o inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii pot să redea viața locurilor atrofiate din Iași.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană a fost creat pentru ieșenii care pot să declanșeze schimbări pe termen lung, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele ca să-și pună ideile în aplicare.

Valoarea totală a fondului este de 50.000 lei, din care 40.000 lei vor fi oferiți pentru finanțarea inițiativelor din comunitate, iar 10.000 lei sunt alocaţi costurilor de management al procesului de finanțare.

Prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană pot fi finanţate proiecte care:

Proiectele trebuie să vizeze spații accesibile publicului larg. Nu vor fi sprijinite investițiile în infrastructură, dacă accesul se va face pe bază de taxă sau va fi restricționat în orice fel.

Data limită până la care poți trimite proiectul tău de regenerare, este 27 iunie 2016.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunitare.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/