Proiectele câștigătoare ale concursului @IAȘI – #SMARTER_CITY

10 August 2021

În perioada 3 – 9 august 2021 s-a desfășurat etapa de evaluare a proiectelor înscrise în concursul @IAȘI – #SMARTER_CITY.

Evaluarea s-a realizat de fiecare membru al juriului, independent și individual, iar criteriile care au contat în selecția finală au fost:

  1. Creativitate, originalitate, inovativitate, calitate artistică;
  2. Funcționalitate;
  3. Structură, durabilitate și viabilitate;
  4. Prezentare și administrare;
  5. Capacitatea echipei aplicante/instituției aplicante/aplicatului de a implementa soluția.

Juriul a avut libertatea de a lua în considerare și alte criterii de selecție în afară de cele menționate și, de asemenea, a putut să renunțe la unul sau mai multe din criteriile enunțate mai sus, dacă a considerat că propunerile au alte calități relevante pentru tema dată decât cele menționate mai sus. Decizia Comitetului de evaluare de a nu acorda finanţare unor proiecte este definitivă şi nu poate fi contestată de instituţia aplicantă.

Aceste aspecte sunt menționate și în Ghidul de finanțare al demersului de investiție @IAȘI – #SMARTER_CITY: https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/wp-content/uploads/2021/07/Ghid-de-finan–are-@Ia–i-smarter_city-1.pdf

Propunerile de proiecte care se pliază cel mai bine pe criteriile concursului @IAȘI – #SMARTER_CITY sunt PortALL și New era.

Felicitări participanţilor și mult succes câștigătorilor!