Vrei să participi în această vară la Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp?

10 Mai 2022

Vrei să participi în această vară la „Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp”?

Aplică pentru o bursă!

„Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp” este o experiență educațională online, timp de o săptămână, pentru elevii de liceu.

Tabăra se desfășoară în perioada 30 iulie – 5 august 2023 și este un program de training, adaptat pentru platformele online și organizat pe 3 module:

Criterii de eligibilitate: sunt eligibili tinerii care studiază la toate unitățile de învăţământ din județul Iași și din județele din vecinătate: Vaslui, Galați, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Suceava. Sunt eligibili tinerii din clasele a IX-a (care finalizează anul acesta școlar 2022-2023 clasa a IX-a), a X-a, a XI-a, a XII-a, de la toate specializările, dar care sunt interesați de tehnologie și preocupați de dezvoltarea lor personală.
Au prioritate elevii din clasa a XII-a si a XI-a.
De asemenea, în măsura în care rămân locuri disponibile pot fi eligibili și elevii care depășesc 2000 lei/membru de familie.

Condiții de obținere a unei burse:

Perioada de acordare a bursei:

Acte necesare pentru înscriere:

 
Înscrierea pentru bursa acordată pentru participarea la „Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp” se va realiza exclusiv online, prin e-mail.
 
Formularul de înscriere va fi transmis către Fundația Comunitară Iași, prin e-mail la adresa burse@fundatiacomunitaraiasi.ro, până la data: 19 mai 2023, ora 16:00. După transmiterea pe e-mail a documentelor, fiecare aplicant are responsabilitatea de a reveni cu telefon (0770.430.390) la Fundația Comunitară Iași pentru confirmarea expedierii/primirii documentelor.
 
Persoana de contact este Corina Carp.
 
Informații: https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/softcamp/

Mult succes!