Susține un bursier al Fundației Comunitare Iași

26 Octombrie 2013

În sesiunea 2013-2014 a Fondului de Burse ne propunem să susținem un număr de 30 bursieri, elevi care au nevoie de sprijin în activitatea lor școlară și extrașcolară și pentru care una dintre cele două burse oferite prin intermediul nostru – de merit și socială – ar putea să facă o diferență.

Ne dorim ca, pe lângă sprijinul financiar pe care îl primește, fiecare bursier în parte să dezvolte o relație mai apropiată cu donatorul său care ar putea să-i devină mentor atât pe perioada oferirii bursei, cât și după ce această etapă se finalizează. Acesta este motivul pentru care fiecare persoană care dorește să se implice în Fondul de Burse își va alege un elev pe care să-l susțină.

Etapele înscrierii bursierilor

Până în data de 4 noiembrie, așteptăm înscrierile elevilor care îndeplinesc criteriile stabilite de noi iar în perioada 12-17 noiembrie, dacă alegi să te implici, vei primi de la noi o listă cu mai multe detalii despre fiecare elev înscris, pentru a-l alege pe cel pe care dorești să îl susții și cu care să legi o relație de mentorat/coaching.

Cum te poți implica

Din punct de vedere financiar, valoarea unei burse este de 2000 lei/an, din care 200 lei reprezintă costurile operaționale ale Fundației cu gestionarea fondului. Bursa poate fi oferită integral în momentul în care începem colaborarea sau în mai multe „tranşe” – fie lunare (2000 lei/ 12 luni = 167 lei/ lună), fie trimestriale – după cum e mai bine pentru donator.

Modalităţile prin care pot fi direcţionaţi banii pentru bursă

Dacă ești hotărât să susții un bursier pentru sesiunea 2014-2015, te invităm să ne contactezi: alina.avatamanitei@fundatiacomunitaraiasi.ro.