Adrian Rîndaşu

Îmi doresc să investim cu toții în viitor.

Cred că lucrul acesta nu este un privilegiu ci e responsabilitatea noastră a tuturor, față de noi și cei dragi nouă. Pașii mici făcuți în fiecare zi, construiesc în timp viitorul pe care ni-l dorim. Participăm la un curs, învățăm o limbă străină, ne asumăm responsabilități noi, toate acestea ne duc ușor-ușor spre o versiune mai bună a noastră, spre mai binele nostru și al celor din jur. Oferim din când în când din timpul sau resursele noastre celor care au grijă de mediu, de sănătate sau de educație, și în timp transformăm lumea din jur într-una mai bună, mai generoasă și solidară.

Cred în ceea ce a construit Fundația Comunitară Iași în cei nouă ani de când activează în oraș, de la programele adresate tinerilor ce fac performanță, la evenimentele de comunitate de tip Swimathon sau Cros pentru școli. Vreau să îi sprijin să crească aceste programe și să inițieze altele noi.

Anul acesta, am decis să îmi donez Crăciunul și încurajez prietenii ca în loc de cadoul tradițional să facă o donație pentru programele Fundației Comunitare Iași.

Vă mulțumesc!

DONEAZĂ AICI

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim.

Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la ieșeni, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

Activăm spiritul comunitar și să stimulăm inițiativa locală. Lucrăm cu companii și donatori individuali, împreună cu care investim pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim. De la înființare, în 2012, am investit în comunitate peste 2.500.000 lei susținând mai bine de 450 de proiecte de dezvoltare comunitară și oferind peste 650 de burse.

DONEAZĂ AICI