FONDUL SKATE PARK de 65.000 de Euro: Mai sunt 5 zile de concurs!

14 Martie 2018

Pe 21 februarie a.c. Fundația Comunitară Iași a lansat împreună cu LIDL – FONDUL SKATE PARK – un fond de finanțare a unui proiect de reabilitare a Skate Park-ului din Parcul Expoziției Iași.

 

Proiectul câștigător va primi o finanțare de 65.000 de Euro și va fi ales în urma unui concurs de soluții a cărui termen limită este 18.03.2018.

 

Concursul se adresează în special arhitecților, studenților, designerilor, artiștilor, grupurilor de inițiativă și organizațiilor neguvernamentale, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme Skate Park-ul din Parcul Expoziției din Iași.

Procesul de înscriere

 

Pentru a intra în concursul de proiecte, candidații trebuie să depună o cerere de finanțare care cuprinde un formular de înscriere și un formular de buget. Data limită până la care se primesc înscrierile este 18.03.2018.

 

Cererea de finanțare (formularul de înscriere, bugetul și mapa de proiecte) se va trimite la adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro

Ghidul de finanțare și formularele de înscriere în concurs se găsesc pe site-ul www.fundatiacomunitaraiasi.ro, secțiunea Fonduri – FONDUL SKATE PARK (https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-skate-park/).

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare despre concursul de proiecte:

Doris-Amalia Cojocariu – Grant Manager Fundația Comunitară Iași,

Telefon: 0720.039.054 și 0751.944.730

E-mail: doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro

 

Municipalitatea ieșeană este asociată cu Fundația Comunitară Iași din 29 noiembrie 2016, în acest sens fiind emisă și o Hotărâre de Consiliu Local. Acordul, care are o durată de 5 ani, vizează desfășurarea de programe de revitalizare urbană.