Fondul SKATE PARK

FONDUL SKATE PARK a fost creat de LIDL și Fundația Comunitară Iași pentru ieșenii care și-au dorit să-și pună amprenta în comunitate.

Proiectul a fost ales în urma unui concurs care s-a desfășurat în anul 2018. Concursul de proiecte s-a adresat în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care și-au dorit să transforme Skate Park-ul din Parcul Expoziției din Iași.

Cu alte cuvinte, am căutat oameni cu idei, interesați să redeseneze un spațiu public din Iași și să-l repună în funcțiune la adevărata valoare în beneficiul comunității ieșene. Am sprijinit soluția care a ajutat ca Skate Park-ul să arate mai bine, să fie mai funcțional și mai prietenos pentru persoanele care îl tranzitează.

În perioada 2018-2020 s-a desfășurat implementarea propriu-zisă a proiectului, care a constat în reabilitarea în totalitate a Skate Park-ului, desenarea lateralelor rampelor și montarea unor panouri pe gardul de împrejmuire.

Valoarea totală a investiției de modernizare a Skate Park-ului este de peste 100.000 Euro.

Mai multe detalii în rapoartele anexate.