Oferim până la 15.000 lei pentru proiecte de revitalizare urbană

2 Iunie 2014

Până pe 6 iulie 2014 poți aplica cu un proiect de revitalizare a spațiului public ieșean. Noi putem să îți oferim până la 15.000 lei pentru implementarea ideii tale ce poate înfrumuseța orașul.

Este a treia linie de finanțare pe care o lansăm pe fondul Turnul Nostru. O componentă nouă pe care am adus-o pentru a veni în ajutorul tău este că am format un grup de specialiști care să-ți ofere îndrumare în realizarea proiectului tău.

Fondul de revitalizare urbană, Turnul Nostru, finanțează proiecte precum: amenajarea unui loc de joacă pentru copii, reamenajarea unui parc, realizarea unor proiecte artistice pe fațadele clădirilor, amenajarea unor spații pentru practicarea sportului de masă, dar și alte proiecte de impact asupra comunității ieșene.

O condiție pentru a primi finanțare este ca proiectele propuse să aibă o componentă puternică de dezvoltare comunitară și socială și să se adreseze unui număr mare de beneficiari. Scopul proiectelor va fi acela de îmbunătățire a imaginii urbane iar impactul lor va fi, cu precădere, pe termen lung.

Citește mai multe detalii pe site-ul dedicat.