FILIT Iași

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT) este un proiect ce reunește la Iaşi, în perioada 23-27 octombrie 2013, peste 100 de profesionişti ai cărţii, atât din ţară, cât şi din străinătate. Scriitori, traducători, editori, organizatori de festival, critici literari, librari, distribuitori de carte, manageri şi jurnalişti culturali – cu toţii vor fi în […]

Citește

Găzduit de FCI

Inițiative din comunitate pentru care Fundația Comunitară Iași este organizație gazdă, punând la dispoziția grupurilor de inițiativă infrastructura economică și juridică necesară implementării proiectelor.

Citește

TEDx Iași: The future was there

Tema ediției cu numărul 6 din cel de-al cincilea an în care are loc TEDxIași este The future was there și participanții vor avea ocazia să cunoască români apreciați și premiați la nivel internațional.

Citește

Iașul are festivalul său de muzică și mâncare sănătoasă: Bulz&Blues, festival de gusturi bune

În perioada 16-18 mai, toți iubitorii de muzică bună și mâncare sănătoasă sunt invitați să participe la Bulz & Blues, singurul festival de gusturi bune organizat cu ocazia Food Revolution Day.

Citește

Intră în comunitatea donatorilor voluntari de celule stem

S-a lansat Campania „DONEAZĂ SPERANȚĂ”, eveniment inițiat de Comunitatea Donatorilor de Celule Stem din România în parteneriat cu Centrele Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice din țară!

Citește