Iașul are festivalul său de muzică și mâncare sănătoasă: Bulz&Blues, festival de gusturi bune

bulz and blues

În perioada 16-18 mai, toți iubitorii de muzică bună și mâncare sănătoasă sunt invitați să participe la Bulz & Blues, singurul festival de gusturi bune organizat cu ocazia Food Revolution Day, mișcare inițiată de renumitul bucătar Jamie Oliver. Organizat la complexul de agrement Hamak, Bulz & Blues este primul festival de acest gen din Iași și urmărește să se alăture celorlalte festivaluri de muzică majore din țară.

Bulz & Blues se află deja la a treia ediție. A pornit în 2012 cu ocazia Food Revolution Day de la o întâlnire cu o mână de prieteni, cu bulz la ceaun și muzica lui Sir Blues Vali Răcilă. Anul următor a crescut la o zi întreagă petrecută la complexul Hamak, în aer liber cu 400 de prieteni, mâncare gustoasă și concerte.

Anul acesta Bulz & Blues devine un festival al comunității. De pe 16 pe 18 mai, de Food Revolution Day, la Hamak, lângă pădure, la aer curat, se pot petrece trei zile întregi în familie sau cu prietenii, gustând rețetele pregătite de producători locali, participând la ateliere, practicând activități distractive în aer liber și ascultând câte 4 concerte live în fiecare seară.

La această ediție, Bulz & Blues are invitate 12 trupe care vor asigura seri pline de voie bună: Electric Brother Live Band, Partizan, Nightlosers, Cuantune, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte, Sir Blues Vali Răcilă, So What, Her Funky Subjects, Soul Serenade, Alex Jaxx Live Band, Sukar Nation, și ClanDestin.

Prețul biletelor este de 40 lei pentru o zi de festival și 90 lei pentru toate cele 3 zile. Până la 30 aprilie inclusiv prețurile sunt reduse la 35 de lei pentru o zi și 80 de lei pentru abonament. Biletul include accesul la concerte și la atelierele organizate în cadrul festivalului. Cei care achiziționează un bilet pentru cele 3 zile au posibilitatea de campare gratuită cu cortul.

Biletele se pot achiziționa de pe myticket.ro, din rețeaua Diverta, din Cărturești Palas, Acaju și CUIB.