Default

Susținem comunitatea din Drag de Iași

18 Iulie 2023

Vrei să participi în această vară la „Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp”?

Aplică pentru o bursă!

Citește

Vrei să participi în această vară la Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp?

19 Aprilie 2023

Vrei să participi în această vară la „Tabăra de orientare în cariera IT – Soft Camp”?

Aplică pentru o bursă!

Citește

Drag de Iași

15 Decembrie 2022

Anunț angajare Coordonator programe refugiați

Citește

Căutăm Asistent financiar și administrativ

21 Noiembrie 2022

Anunț angajare Coordonator programe refugiați

Citește

Căutăm Specialist marketing & fundraising

Anunț angajare Coordonator programe refugiați

Citește

Bine360 – Suntem bine, facem bine.

6 Octombrie 2022

Deschidem apelul de aplicații pentru programul “Bine360 – Suntem bine, facem bine” Federația Fundațiile Comunitare din România, cu sprijinul financiar oferit de People In Need, Cehia demarează programul Bine360- Suntem bine, facem bine pentru a susține dezvoltarea capacității organizațiilor neguvernamentale de a sprijini refugiați. Bine360 este coordonat la nivel național de Federația Fundațiile Comunitare din […]

Citește

Eu cred că nu putem face Mai bine dacă nu suntem noi înșine mai bine si pentru asta avem nevoie să găsim spațiul și timpul pentru armonizarea relațiilor cu sine și cu natura.

7 Septembrie 2022

De aproape 15 ani programele Asociației Mai bine contribuie la dezvoltarea durabilă a comunității locale printr-o abordare integrată a celor trei dimensiuni ale sustenabilității: natura, societatea, economia.
 
Fundația Comunitară Iași și Asociația Mai bine s-au întâlnit de-a lungul timpului în diferite demersuri care aveau același scop: creșterea calității vieții locuitorilor Iașului.
 
Astăzi împreună cu Anca Chirilă-Gheorghică, co-fondator al Asociaței Mai bine, înțelegem mai bine modul în care putem contribui la dezvoltarea durabilă a comunității din care facem parte.
 

Citește

O idee bună implementată neadecvat face mai rău comunității.

31 August 2022

Unul din prietenii Fundației Comunitare Iași este Alex Luchici pe care l-am cunoscut datorită Swimathon-ului. Din 2010 Alex este coordonator de proiecte în cadrul Asociației euRespect, din 2020 este președintele Alianței pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași – APTA, în 2021 ne-a onorat cu acceptarea rolului de erou urban al Iașului.
 
Astăzi, împreună cu Alex Luchici, explorăm subiecte ca mobilitate urbană și accesibilizarea infrastructurii.

Citește

Experienţele de grup încheagă prietenii, dărâmă barierele prejudecăţilor.

27 August 2022

Proiectul a venit în sprijinul tinerilor din colegiul nostru, pentru a-i determina să fie mai activi și pentru a-și dezvolta gândirea critică, deschisă. De asemenea odată cu practicarea jocurilor minții pot să deveni mai toleranți, lipsiți de prejudecăţi. Tinerii iși pot dezvolta astfel abilităţi de comunicare eficientă şi de lucru în echipă.

Citește